Showing all 13

VIEW:
Sort By:
Show:

Væksthormon, også kendt som Somatropin, er et peptidhormon, der produceres af vores krop i voksenalderen. Det er takket være dette hormon, at vi vokser, udvikler og forvandler fra en baby, der vejer flere kilo til en voksen. Det maksimale niveau af sekretion af hormonet Somatropin observeres i den tidlige barndom, topværdier forekommer på tidspunktet for puberteten, og opbremsningen i produktionen af ​​væksthormon i vores krop begynder så tidligt som 26 år gammel.
VÆKSTHORMON I KROPSBYGNING
Brugen af ​​Somatropin har været praktiseret i lang tid, dets egenskaber er blevet fuldt ud undersøgt. Produktionen af ​​lægemidler med dets indhold blev etableret tilbage i tiden. Hvis væksthormon til muskler virkelig var lige så godt som anabolske steroider, så ville det blive brugt på lige fod med dem. Dette skete dog ikke.

Der har tidligere været isolerede tilfælde af brug af væksthormon af bodybuildere, men udelukkende for at øge muskelstivheden. Og nogle atleter, især vægtløftere, brugte hormonet Somatropin til hurtigt at helbrede skader modtaget, mens de arbejdede med ublu vægte. I dette tilfælde var brugen af ​​et sådant lægemiddel berettiget. Oven i det kan HGH bringe mange gavnlige faktorer til bordet. Med sin evne til at vokse og forstærke nye celler, forsinke ældningen af ​​cellerne og også fungere som en beskytter af kroppens egne funktioner og strukturer. Brug af Somatropin sammen med anabolske steroider kan være meget gavnligt, da de arbejder sammen for at forbedre kroppens restitutionstider, sundhed, udholdenhed og styrkestrukturer. Hvis du kører Somatropin i længere perioder, vil din krop starte sin egen version af homeostase for at sikre, at dine hormoner og systemer ikke bliver beskadiget ved brug af nogen AAS-produkter, dette kan også resultere i et mindre behov for de velkendte PCT-cyklus efter at steroidcyklussen er afsluttet.