Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anadrol (Oxymetholone) vil give dig mulighed for at få op til 15 kg masse, hvoraf de fleste vil være muskler. I kombination med andre steroider har det følgende virkninger:

giver forstærkning og acceleration af virkningerne af anabolske steroider;
har en gavnlig effekt på den naturlige produktion og funktion af testosteron;
kvalitativt forbedrer syntesen af ​​kollagen i ledbåndene, leddene, hvilket er yderst positiv indvirkning på det samlede arbejde i bevægeapparatet;
det er med til at øge styrke og udholdenhed.
Hvordan man tager Anadrol (Oxymetholone)?
Relativt overkommelig pris for Anadrol giver dig mulighed for at bestå en fuld cyklus med at tage dette orale lægemiddel, både begyndere og erfarne vægtløftere. Doseringen af ​​steroidet stiger jævnt fra minimum til maksimum og falder derefter gradvist. De sidste stadier af Oxymetholone-brug er især vigtige for den kvalitative konsolidering af resultatet. Tabletvariant af steroidet har vundet stor popularitet og er let at dosere.

Den daglige sats for Anadrol kan være fra 50 til 150 mg/dag, den maksimale dosis bør ikke overstige 200-250 mg/dag. Men den optimale dosis skal nødvendigvis vælges individuelt, og indtagelsen af ​​Oxymetholone – ledsaget af omhyggelig overvågning af kroppens reaktion, både direkte af atleten og den førende sportslæge.

Anadrol (Oxymetholone) Anmeldelser
Lægemidlet, der virker på østrogen- og progesteronreceptorer, fremmer akkumulering af væske i atletens krop. Derudover kan bivirkninger fra Anadrol forekomme i form af levertoksicitet, diarré, mild kvalme eller nedsat appetit. Derfor bør doseringen af ​​Oxymetholone vælges omhyggeligt og kun personligt.

Generelt har anmeldelser af Anadrol en positiv karakter, fordi mængden af ​​vægt, som det giver dig mulighed for at få med en korrekt sammensat kost og intensiv træning, retfærdiggør de iboende ulemper ved stoffet. Et fald i niveauet af globulin i kroppen gør det endnu mere populært blandt mandlige atleter. Køb Oxymetholone og gå ind i en individuel cyklus – betyder at give et operationelt sæt af vægt og styrke, øge udholdenheden og slippe af med adskillige problemer med leddene.