Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteron Enanthate til salg: Køb Test E injektioner (250mg/ml og 300mg/ml) i hætteglas og ampuller online.
Testosteron Enanthate er en af ​​de mest populære naturlige testosteronestere, der bruges i bodybuilding til bulking. Det blev betragtet som en konge af Injicerbare steroider i 80.

Dette er et langtidsvirkende steroid. Afhængig af metabolisme og hormonel baggrund er den gennemsnitlige aktive periode for lægemidlet 2-3 uger (halveringstiden er 6-7 dage). I bodybuilding, triatlon og vægtløftning bruges Enanthate-injektioner en eller to gange om ugen for at opretholde en konstant høj, stabil koncentration i menneskekroppen. De mest populære Test Enanthate-cyklusser og -doseringer er beskrevet i vores infoopslag relateret til denne steroidprofil.

Testosteron Enanthate tilbydes ikke bredt til salg i Danmark. Da det blev et kontrolleret stof i begyndelsen af ​​90. i Nordamerika, kan man teste E til salg fra ethvert online offshore-apotek eller medbringe det fra udenlandsk rejse.

Funktioner af Testosteron Enanthate:
accelererer proteinsyntesen
hjælper med at fremskynde restitutionen efter intens træning
fremmer restaurering af led (stimulerer regenereringsprocesser)
øger blodets iltkapacitet
Positive effekter
accelereret muskeltilvækst (fra 6 til 10 kg kød på 6 uger)
indirekte effekt på fedtforbrændingen
accelereret styrkevækst (normalt på 6 uger kan du øge arbejdsvægten i øvelser med 17,5 – 32,5 kg)
øget libido (god erektion og konstant seksuel lyst)
De mest populære mærker, der producerer Enanthate-injektioner af høj kvalitet, er Alpha Pharmaceuticals, Maxtreme, Eminence, Pharmacom og Dragon Pharma. En af de billigste versioner tilbydes af BM Pharmaceuticals.

Hvis du overvejer at købe dette steroid, anbefaler vi dig også at tjekke vores sammenligningsartikel hvor du kan få flere detaljer om Enanthate og for at beslutte, om det er det rigtige for dig, eller du skal holde dig til Cypionate-versionen af dette steroid.

Kvinder bør undgå at injicere Enanthate på grund af stærk maskuliniseringseffekt.

Testosteron enanthate er uddelegeret en AAS, da det både er et fremstillet datterselskab af testosteron og en testosteron master sedate, hvilket antyder, at det styrker kroppen til at levere testosteron alene. Medicinen er egnet til testosteronsubstitutionsbehandling (TRT) hos mænd med hypogonadisme (den mindskede dannelse af testosteron i testiklerne). Årsager til hypogonadisme omfatter testikelskade, kontaminering og kræft. Stråling og kemoterapi kan ligeledes forårsage hypogonadisme, og det samme kan medfødte spredninger.

Tager den bedste dosis af Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate er en gullig tyktflydende væske, der leveres i et 5-milliliter (ml) flerbrugsglashætteglas. Det infunderes intramuskulært i rumpen hver en til fire uger. For at holde sig væk fra de fluktuerende hormonniveauer (og de relaterede følelsesmæssige episoder), anbefales lavere doser regelmæssigt over kortere interims.

Den dynamiske medicin, som er suspenderet i sesamolie, har en fortsat udledningstid på et par uger. Doseringen kan variere fra person til person, men er normalt godkendt som følger:

Mandlig hypogonadisme: 50 til 400 milligram (mg) hver to til fire uger
Forsinket mandlig pubertet: 5 til 200 mg hver to til fire uger i fire til et halvt år
Metastatisk brystkræft: 200 til 400 mg hver to til fire uger
Transkønnet hormonbehandling: 50 til 200 mg for hver uge eller 100 til 200 mg med regelmæssige intervaller.
Almindelige bivirkninger ved at tage Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate forårsager nogle milde bivirkninger, der ikke er dødelige og kan forsvinde ved at afbryde brugen af ​​lægemidlet. Bivirkningerne omfatter:

Smerter og hævelse på injektionsstedet
Hovedpine
Svimmelhed
Stemningsændringer, herunder aggression
Depression eller angst
Øget eller nedsat libido
Generaliserede prikkende fornemmelser
Fedtet hud og acne
Udtynding hår
Vægtøgning