Showing all 8

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteronpropionat giver effekten af ​​at forbedre styrke, udholdenhed, samtidig med at du får ren muskelmasse og befrier kroppen af ​​atleten fra overskydende fedt og væske.

Effekter af testosteronpropionat
Dette steroid giver også:

den stigende fremtræden af ​​muskler;
øget libido;
reduktion af risikoen for hjerteiskæmi;
forebyggelse af koronar sygdom;
få den forventede effekt på ret kort tid.
Køb testosteronpropionat anbefales til både begyndere atleter og professionelle, der forbereder sig til en konkurrence eller ønsker at gennemføre en cyklus med kvalitetstørring. Lægemidlet har en næsten øjeblikkelig virkning på kroppen. Bogstaveligt talt efter de første injektioner vises de første tegn på steroidets virkning. Som hurtig indsprøjtning af testosteronpropionat udskilles, uden at efterlade spor, hvilket kommer til udtryk i dopingtests. Således er det perfekt til at forberede en mere kraftfuld sport “kemi”, på grund af det faktum, at hæver niveauet af det naturlige hormon – testosteron.

Hvordan tager man testosteronpropionat?
En acceptabel pris for testosteronpropionat, dets operationelle effekt på væksten af ​​ren muskelmasse, fedtforbrændingseffekt, vandtilbagetrækning og en bekvem indtagelsescyklus gør dette steroid populært blandt vægtløftere. Lægemidlet kan bruges som et soloskema og i kombination med andre steroider, som du kan finde i afsnittet Injicerbare steroider.

Den optimale dosis af testosteronpropionat er 50 mg injektioner hver anden dag – for begyndere, 100 (eller flere under nøje opsyn) dagligt – for erfarne atleter. Kvinder anbefales ikke at overskride normen på 30-50 mg og at foretage injektioner med et interval på 5-8 dage, afhængigt af de fysiologiske data og resultaterne. Du kan købe testosteronpropionat med beregning af varigheden af ​​kurset ikke mere end 6-8 uger. Efter det er ønskeligt at afskaffe al brug af anabolske steroider og starte PCT.

Bivirkninger
Før du stikker Testosteron Propionat, bør instruktioner og anmeldelser studeres – obligatorisk, det anbefales også at få individuel rådgivning fra en førende specialist for at forhindre eventuelle bivirkninger. De kan komme til udtryk i gynækomasti, acne, hirsutisme eller omvendt – skaldethed, prostataforstørrelse eller maskulinisering hos kvinder.