Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Tren-E 200

  DKK420.00

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 5 ampuller (200mg/ml)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Pharma Mix-3

  DKK985.40

  Substance: Testosterone Enanthate, Trenbolone Enanthate, Nandrolone Decanoate
  Package: 10ml hætteglas (500mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 •  online by

  Pharma Mix-6

  DKK1,145.80

  Substance: Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate
  Package: 10ml hætteglas (500mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 •  online by

  Pharma Tren E200

  DKK870.80

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10ml hætteglas (200mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 •  online by

  Trenbolin (ampuller)

  DKK1,214.60

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10 ampuller (250mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Trenbolin (hætteglas)

  DKK1,145.80

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10ml hætteglas (250mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Trenbolone 200

  DKK679.90

  Substance: Trenbolone enanthate
  Package: 10 mL hætteglas (200 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

Trenbolone Enanthate til salg er et anabolsk middel af androgentypen. Det har ikke østrogene negative virkninger. I sin kerne nærmer stoffet sig trenbolonacetat og har lignende farmakologiske egenskaber. Virkningsperioden for dets aktive stof er dog 10 dage. Tren E vandt popularitet, primært fordi det ikke er i stand til at aromatisere til østrogen under påvirkning af aromatase. Vi tilbyder at bestille trenbolone enanthate fra de bedste producenter af steroider. Fordi vi får den anabolske første hånd, er prisen på den meget attraktive.

Trenbolone enanthate var den sidste, der dukkede op på det farmakologiske marked. Producenter gennemført en række undersøgelser i firserne og var i stand til at bringe stoffet til antallet af de mest populære. Imidlertid blev dens effektivitet først bemærket på veterinærområdet. Den amerikanske FDA gav ikke grønt lys til anabolske steroider, så folk kan bruge det. Over tid begyndte atleter på egen risiko og risiko at bruge stoffet og var allerede i erfaring overbevist om dets magt.

Positiv virkninger af Trenbolone Enanthate til salg
Trenbolone enanthate er et derivat af det endogene hormon Nandrolon, tilhører klassen af ​​19-nortestosteroner. Da det blev oprettet, foretog forskerne til ændringer i strukturen af ​​nandrolon, takket være hvilket et så stærkt lægemiddel viste sig.

“Tren” i gruppe “E” er et universelt steroid, der virker lige godt på både masse og tørring. Samtidig går det godt med ethvert andet steroid.
Øger insulinlignende vækstfaktor med 200%.
Det bidrager til forbrændingen af ​​fedt både selvstændigt og ved at stimulere udskillelsen af ​​​​væksthormon.
Reducerer kortisol-niveauet markant.
På grund af de høje anabolske og androgene indekser bidrager det til en betydelig stigning i styrkeindikatorer, men samtidig til en moderat stigning i massen (da den ikke aromatiserer og praktisk talt ikke holder på vand).
I modsætning til trenbolonacetat er daglige injektioner ikke påkrævet.
Efter afskaffelsen af ​​tren-enanthatet vil det være gyldigt i mindst yderligere 10 dage.
Hvor kan man købe Trenbolone Enanthate?
Vi tilbyder Trenbolone enanthate til salg med postlevering direkte på denne webside. Tusindvis af tilfredse kunder gennem vores mange års arbejde har efterladt en masse feedback på samarbejdet med os. Derfor kan du nemt dobbelttjekke garantere kvaliteten af ​​de tilbudte produkter ved at læse andres meninger. Alle produkter er autentificerede og effektive. Du kan uafhængigt verificere dette på officielle producenters hjemmesider. Vi lover garantier for din anonymitet, rettidig afsendelse og den obligatoriske modtagelse fra dig af de bestilte varer. Og det er langt fra alle vores fordele.

Trenbolone Enanthate er et meget banebrydende steroid, der oprindeligt dukkede op i 2004 under det britiske Dragon-navn Trenabol. Det er den mest ungdommelige af trenbolonstrukturerne og den, der i særdeleshed ikke blev brugt i det medicinske område.

Tren Enanthate er en af ​​de mest fleksible og fantastiske steroider nogensinde. Det anses regelmæssigt for at være de bedste steroider, der bruges til at skære cyklusser, men det er desuden værd at nævne, at det har en tendens til at være yderst nyttigt i tider med langsom udvikling af året eller i bygningscyklusser. Denne steroid kan fremme kvalitetsmassetilsætninger, mens den bygger uden vandvedligeholdelse. Trenbolon kan tage hensyn til din krop med hensyn til samtidig slank muskelmasse og kvalitet. Det kan ligeledes få personer til at se revet i stykker. Det er kun så acceptabelt! Hvis du ikke accepterer det, vi fortæller dig, så foretag en forespørgsel eller to, hver gang du besøger centret.

Trenbolone Enanthate cyklusser og dosering

Det normale spænd for en standardcyklus på en Trenbolone Enanthate-base kan fortsætte i 6 til omkring måneder. Infusionscyklussen er isoleret i nogle få sektioner. På den off chance, at vi mener, at syv dage vil kræve op til 250-300 mg, på det tidspunkt har konkurrenten brug for 1-2 ampuller af den gennemførte planlægning, som infunderes intramuskulært. Et særligt tilfælde er steroider fra denne samling, hvor centraliseringen af ​​arrangementet ikke overstiger 75-100 mg. I sådanne tilfælde kan mængden af ​​infusioner stige. For elever er den bedste cykluslængde 4 halvanden måned med ubetydelige doser. Hvis du ikke har noget imod det, så husk, at når vi siger “for elever”, mener vi amatører for brugen af ​​​​trenbolon, ikke for brugen af ​​​​steroider. Trenbolon er et steroid, der ikke bør bruges af en førstegangsklient af steroider. Under alle omstændigheder foreslår specialister brugen af ​​ekstra hjælpemidler, der forhindrer tilfælde af bivirkninger. Blandt de bedste kan genkendes Clomid, Tamoxifen eller Gonadotropin.