Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Halobol

  DKK763.50

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 5mg (50 piller)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Halotestin

  DKK1,534.70

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 100 tabs (10 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Halotestos 10

  DKK447.40

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 10mg (50 piller)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Halotestin har etableret sig som et lægemiddel af høj kvalitet med et højt androgen indeks. Det anabolske indeks er ikke så stort. Ifølge anmeldelser giver Halotestin en stor stigning i styrke. Velegnet til forberedelse til konkurrencer, når en atlet har brug for styrke uden et stort sæt muskelmasse. I dette tilfælde får muskulaturen den nødvendige hårdhed.

Halotestin effekter
De positive effekter omfatter:

Forøgelsen af ​​magt.
Lav halotest pris.
Gør musklerne stive.
Styrker ånden.
Giver dig mulighed for at lave hård træning.
Genopbygger kræfter.
Hvordan man tager Halotestin?
Hvis du beslutter dig for at købe Halotestin, bør du læse instruktionerne. Virkningen af ​​lægemidlet og udseendet af bivirkninger afhænger af den valgte dosis. Den optimale dosis af Halotestin – op til 30 mg. Atleter beskæftiget med kraftsport, passende dosis på 30 mg. Kvinder denne steroid er bedre ikke at tage, fordi det er meget androgen. Den maksimale cyklusvarighed er 4 uger. Over denne periode er det bedre ikke at tage, da stoffet er giftigt.

Halotestin er ikke aromatiseret, men Post Cycle Therapy er nødvendig, da et højt androgenindeks slår hormonel baggrund. Efter at have taget stoffet under PCT, er det nødvendigt at genoprette produktionen af ​​dine egne hormoner. Her kan du finde de nødvendige forberedelser til PCT.

Halotest anmeldelser
Positive anmeldelser af Halotest kan høres fra mange professionelle atleter. Selvfølgelig er de ikke udbredt i stor udstrækning på grund af tilstedeværelsen af ​​dopingkontrol i mange sportsgrene. De fleste atleter bemærker en betydelig stigning i konkurrencemotivation, en kraftig bølge af energi og et maksimalt koncentrationsniveau. Kort sagt er Halotest sat til at sætte en personlig rekord og vinde kampen.

Negative anmeldelser om Halo Steroider er hovedsageligt forbundet med de høje omkostninger ved lægemidlet. De fleste atleter køber det dog ikke for at cykle, men til en enkelt brug før den mest afgørende starter. Halotest er måske den mest kraftfulde orale steroid kendt til dato.