Showing all 5

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteron Cypionate til salg online: ingen recept og sikre kreditkortbetalinger
Testosteron Cypionate er den mest populære estere af testosteron steroid blandt danske atleter og det hyppigst ordinerede produkt til mænd under Testosteron Erstatningsterapi. (TRT).

Vi tilbyder høj kvalitet Testosterone Cypionate til salg. Der sælges kun ægte steroider af apotekskvalitet i vores butik, så du kan være sikker på, at du får absolut, hvad du betaler for.

Testosteron Cypionate tilbydes til salg i vores butik kommer i 10ml hætteglas og 1ml ampuller. ampuller er mere sterile. De bruges kun én gang, fordi glasset bliver knust lige før injektionen finder sted. Men hætteglas er mere populære blandt vores kunder, fordi man kan indtage Test Cyp i enhver dosering og derefter lukke pakken indtil næste cyklus.

Test Cypionate injektionsmærker at vælge imellem:
– Testosteron Cypionate 250 mg hætteglas fra Alpha Pharma
– Testosteron Cypionate 250 mg ampuller fra Alpha Pharma
– Legit Testosterone Cypionate af Eminence Labs
– Test Cypionate 250 mg af Maxtreme
– Testosteron Cypionate fra Dragon Pharma
Vi tilbyder flere velrenommerede testosteronmærker som Watson, Alpha Pharma, Pharmacom, Balkan Pharma og andre.

Vores kunder køber normalt 250 mg/ml doser (det mest populære valg af Test Cypionate under testosteroncyklus eller under TRT).

Levering af injektioner til Danmark tager fra 5 til 15 hverdage. Så hvis du er i cyklus, så lad venligst denne tid gå til injektionerne når dit sted. Vi sender fra uden for Danmark og leverer sporingskode, så du kan tjekke leveringsstatus på alle stadier.

Vælg en af ​​Test C-indsprøjtninger og fuldfør købsprocessen. Du vil være i stand til at betale med kreditkort ved slutningen af ​​checkout-processen.

Hvis du ikke er bekendt med dette produkt eller villig til at få mere information, hvorfor det er så populært, eller hvis du har brug for at sammenligne det med andre testosteronblandinger eller få nogle ideer til, hvordan det virker, og hvilke resultater det giver, plus hvis du vil finde hvilke doseringer og PCT-produkter det skal indtages med, så byder vi dig velkommen til at læse en af ​​vores info artikler om Testosteron Cypionate profil.

Hvis du har brug for hjælp til, hvor meget du skal indtage under din testosteroncyklus, er vores Pro Bodybuilder-rådgivere klar til at hjælpe. Vi har atleter blandt vores hold med over 10 års erfaring med at beskæftige sig med PED og AAS. Så du kan være sikker på, at du er i trygge hænder.

Forresten – du vil være i stand til at betale med kreditkort ved slutningen af ​​checkout-processen. Dette er en anden grund til, hvorfor du bør købe denne steroid og andre anabolika fra SportLifePower.