Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Stanol-AQ 100

  DKK366.60

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10 ampuller (100mg/ml)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Pharma Stan 50 Oil Base

  DKK351.30

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10ml hætteglas (50mg/ml)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 •  online by

  Rexogin

  DKK550.00

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10 ampuller (50mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Rexogin (hætteglas)

  DKK550.00

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10ml hætteglas (50mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Stan-Max

  DKK297.80

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10 ampuller (50mg/ml)
  Manufacturer: Maxtreme

 •  online by

  Stanoprime

  DKK290.20

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10 ampuller (50mg/ml)
  Manufacturer: Eminence Labs

 •  online by

  WINSTROL 50

  DKK397.20

  Substance: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Package: 10 mL hætteglas (50 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

Winstrol er et fremragende og meget injicerbart steroid fremstillet af mange producenter af anabolske steroider. Og selve stoffet har et med rette højt omdømme, som kan findes på de fleste ressourcer til salg af sportsfarmakologi. Derfor råder vi dig til at købe de bedste producenter af Winstrol i denne steroidforretning, hvor du også kan finde og købe en passende anabolic til en kombination fra et kæmpe sortiment.
Winstrol er pakket i 10 ml hætteglas i en beskyttende film for at forhindre skade og for at beskytte verifikationskoden, som giver dig mulighed for at verificere ægtheden af ​​det købte steroid. Frigivelsesformen fås også i ampuller på 1 ml hver. Det hele afhænger af producenten. Den aktive ingrediens i sammensætningen kaldes stanozolol og indeholder 50 mg i 1 ml opløsning.

Fordele ved Winstrol Depot
I bodybuilding er dette værktøj ret populært. Det skyldes, at det ikke har nogen effekt på vægten med en mærkbar effekt på terrænet. Men disse er ikke de eneste fordele ved stoffet.

Ændringer lettet af Stanozolol Injectable:
Lettelsen stiger. På trods af at Winstrol Depot ikke bidrager til en stigning i mængden af ​​muskelfibre, er det i stand til at skabe en lettelse, som alle sikkerhedsfunktionærer drømmer om. Venerne på kroppen får et smukt mønster, fedtdepoter reduceres;
Overskydende væske udskilles fra kroppen. Derfor finder dette værktøj ofte sin anvendelse under og efter AAS-cyklusser. Med dens hjælp elimineres hydrering af kropsceller;
Efter at have taget stoffet øges appetitten;
Globulin reduceres betydeligt, derfor øges effektiviteten af ​​at bruge et anabolsk eller androgen steroid automatisk. Da kønshormoner ikke er relateret;
Antiprogestogen og antiøstrogene virkninger på kroppen efter administration (at dømme efter anmeldelser fra atleter);
Øger udholdenhed, styrke og dermed atletisk præstation.
Da Winstrol har en ret lav indikator for androgen aktivitet, kan kvinder, der er involveret i powersport, også tage det. I denne henseende er det en af ​​de sikreste steroider. Det omdannes jo ikke til østrogen på grund af den manglende aromatisering. Derfor, efter at have taget det, forekommer uønskede manifestationer som ødem eller gynækomasti ikke.

Sådan køber du Winstrol injektion: alle tips
Winstrol som steroid er meget godt, idet et højt anabolsk indeks har et lavt androgen indeks, og dette reducerer en række bivirkninger betydeligt, og derfor aromatiserer stanozolol ikke på injektioner, hvilket også er meget vigtigt. Derfor er dette anabolske steroid meget populært og efterspurgt blandt de fleste professionelle, der tager på i muskelmasse og forbereder sig på konkurrencesæsonen i den tørre sæson. Amatørkemikere køber ofte Winstrol online i USA for at forbrænde kropsfedt under en diæt og for at forberede strandsæsonen.

Stanozolol er et menneskeskabt steroid, ligesom det normalt forekommende steroid testosteron. Stanozolol bruges til behandling af arvelig angioødem, som forårsager scener med vækst i ansigtet, de fjerneste punkter, private dele, indvendig skillevæg og hals. Stanozolol kan mindske gentagelsen og alvoren af ​​disse overgreb.

Winstrol ses som et usædvanligt effektivt steroid. Konkurrenten eller jocken kan hurtigere komme i form som en violin med brugen af ​​Winstrol. Denne steroid viser sig at være gradvist effektiv afhængig af graden af ​​konkurrenten. En væsentlig foretrukken position er den generelle tilgængelighed af steroidet. På denne måde bliver det ofte brugt i bodybuilding og andre kvalitetsspil. Winstrol kan bruges forud for udfordring til at få den effektivt konditionerede bygning til at se gradvist karakteriseret og vaskulær ud, når de rammer fasen for showet.

Winstrol bivirkninger

Mens symptomer er relateret til hver enkelt anabolske steroid, anser nogle Winstrol Depot for den mest behagelige reaktion. Når det tages af solide mænd eller kvinder, kan symptomerne begrænses og endda holdes væk fra nu og da. Når det er sagt, skal vi trods alt nævne virkningerne af Winstrol Depot. Da dette steroid ikke kan skifte til østrogen, vil det ikke forårsage vandvedligeholdelse eller gynækomasti. Hypertension kan i øjeblikket ske ved at bruge Winstrol Depot, men er ikke så sandsynligt, da kroppen ikke vil holde nogen overflod af væsker. Mens hud break out og mandlig skaldethed er tænkelig, er faren meget mere fremtrædende, hvis personen er hud break out tilbøjelig til eller tilbøjelig til mandlig eksempel hår sparsomhed. Det er bydende nødvendigt at bruge en form for testosteron, når du bruger winstrol station eller et andet steroid, da de kvæler produktionen af ​​karakteristisk testosteron hos alle mænd. Winstrol infusioner kan ses som farlige for leveren, men dette er efter vedvarende, overdreven brug. Oral winstrol er hårdere for leveren.