Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Turnibol 10

  DKK339.40

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (50 piller)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Turanabol

  DKK763.50

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 100 Tabs (20 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Turinabol 10

  DKK439.60

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (50 piller)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Turinabolos 10

  DKK478.20

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (100 piller)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Køb Tbol (Turinabol) med kreditkort uden recept og hurtig Danmark levering
Turinabol er et steroid, der giver dig mulighed for at få tør muskelmasse uden overskydende vand. Det aktive stof i dette steroid er 4-Chlorodehydromethyltestosteron. Turinabol til salg bruges hovedsageligt kun af erfarne atleter.

Turinabol effekter
At tage Turinabol i kombination med intensiv træning, korrekt ernæring og søvntilstand garanterer atleten følgende effekter:

Muskelvækst af høj kvalitet. Bare tør muskelmasse, ikke en ounce vand. For en cyklus kan du tage op til 4-6 kg. Og fænomenet rekyl vil blive minimeret, især hvis der indtages sportsernæring.
Øg udholdenheden, hvilket vil være nyttigt til aerob træning.
Forøgelse i styrke: resultaterne af træning vil stige kraftigt.
Forbedret muskelaflastning: Garanteret tegning og fremspringende årer.
Beskyttelse af det kardiovaskulære system.
Hvad angår de kemiske parametre for Turinabol til salg, er de som følger: 180% anabolsk og 50% androgen aktivitet i forhold til testosteron, ingen aromatisering, høj toksicitet for leveren.

Hvordan man tager Turinabol?
Brugsanvisning Turinabol er som følger:

Solo Cycle: For begyndere – op til 20-40 mg, for erfarne atleter og professionelle – op til 100-150 mg om dagen, og for atleter og atleter, der oplever aerobe belastninger – op til 10-20 mg per dag. Varigheden af ​​cyklussen bør ikke overstige 6 uger. Det anbefales at opdele den daglige dosis i flere portioner, hvilket vil undgå hormonelle stigninger og reducere belastningen på leveren;
Kombineret cyklus: For at forbedre resultaterne godt Turinabol med Testosteron Enanthate. Dette vil reducere bivirkninger og maksimere muskeltilvækst. Optimal dosering: Testosteron Enanthate 250 mg ugentligt + Turinabol 20 mg dagligt. Andre steroider til den kombinerede cyklus kan også købes i vores butik.
I slutningen af ​​cyklussen vil kun holde Post Cycle Therapy ved hjælp af Nolvadex eller enhver anden østrogenreceptorblokker. De kan købes på apoteket eller afhentes i vores katalog. Men hvis cyklussen varede mindre end 6 uger, og analysen for hormoner i slutningen af ​​den vil være normal, kan PCT’en negligeres.

Vi tilbyder høj kvalitet Turinabol til salg. Der sælges kun ægte steroider af apotekskvalitet i vores butik, så du kan være sikker på, at du får absolut, hvad du betaler for.

Forresten – du vil være i stand til at betale med kreditkort ved slutningen af ​​checkout-processen. Dette er en anden grund til, hvorfor du bør købe denne steroid og andre anabolika fra SportLifePower.