Showing all 120

VIEW:
Sort By:
Show:

Injicerbare steroider er anabolika, der sælges og indtages i en flydende opløsning. Atleter udfører indsprøjtninger direkte i musklerne og dermed kommer stoffer hurtigere ind i blodbanen. Dette giver en hurtigere effekt og færre bivirkninger, hvis vi sammenligner Injicerbare steroider med Orale steroider.

Vores injicerbare steroidbeholdning er fuld af de mest populære produkter som Testosteron Cypionate, Enanthate, Propionate, Sustanon 250, Deca Durabolin (Nandrolone), Equipoise (Boldenone), Masteron, Parabolan, Primobolan, Winstrol og Trenbolone.

Injicerbare steroider tilbydes også til salg med offshore levering. Det betyder, at du køber dem helt lovligt. Produkter sendes fra lande, hvor steroider ikke er forbudt på almindelige apoteker og kan fås uden recept. Så at købe Injicerbare steroider er muligt for enhver atlet i Danmark nu (ikke kun medlemmer af officielle olympiske hold).

Hvis du beslutter dig for at afgive en ordre, vil vi kunne tilbyde dig sikre kreditkortbetalinger og sikker hurtig levering, der tager fra 5 til 15 hverdage.

Produkter sendes via sporbar levering, og du kan til enhver tid tjekke status på forsendelsessiden med din angivne sporingskode, der sendes efter købet er gennemført.

Hvis en væske ankommer beskadiget, tilbyder vi én gratis genforsendelse. Men vær sikker på, at du giver en videofil af dig, når du pakker ordren ud. På denne måde vil vi være i stand til at kræve forsikring fra kurerfirmaet og genforsende dine produkter gratis.