Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Aquaviron

  DKK509.00

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 12 ampuller (25mg/ml)
  Manufacturer: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India

 •  online by

  Suspension 100

  DKK424.20

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 mL hætteglas (100 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Testobase

  DKK439.60

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 ampuller (100mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

En testosteronsuspension er, i modsætning til de fleste af de æteriske former af hormonet, uesterificeret. Steroidet bruges oftest af atleter på den sidste fase af forberedelsen til en konkurrence, eller endda på tærsklen til en ansvarlig start.

Virkninger af at tage en testosteron suspension
Stigningen i styrkeindikatorer.
Væksten af ​​muskelmasse.
En stigning i niveauet af insulinlignende vækstfaktor.
Fald i kropsfedt.
Forøgelse af blodets iltmasse.
Øget libido.
På trods af det faktum, at en suspension af testosteron i kraft af virkningen på kroppen ikke adskiller sig fra andre former for hormonet, er der stadig nogle funktioner, der bestemmer dets relevans. For det første er dette en hurtig halveringstid. For det andet en hurtig anabolsk effekt, som mærkes allerede en dag efter injektionen (eller endnu tidligere). Dette stof minder mest om propionat.

Bivirkninger
Høj androgen aktivitet bestemmer hyppig acne, gynækomasti og væskeophobning. Helt fra begyndelsen af ​​cyklussen er det tilrådeligt at begynde at tage antiøstrogener. Der er ingen toksicitet for leveren, med undtagelse af meget høje doser. Hvad angår smerten ved injektioner, er den mindre end ved propionat.

Testosteron Suspension Anmeldelser
Atleter bruger ofte et steroid på skæringen i den sidste forberedelsesperiode til konkurrencen. De bemærker en udtalt fedtforbrændende effekt, der giver lindring og visuel skønhed af musklerne. Samtidig indikerer anmeldelser af en testosteronsuspension en høj sandsynlighed for manifestation af østrogene reaktioner ved høje doser.

Mange atleter, der bruger steroidet, klager over behovet for hyppige injektioner og ømhed. Som en vej ud af situationen kan du kombinere hormonet med en af ​​de smertestillende medicin. Testosteron suspension anmeldelser anbefaler et steroid til dem, der har brug for en hurtig og udtalt anabolsk effekt.