Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:

Letrozol til salg i Danmark
Letrozol er et antitumormiddel i gruppen af ​​ikke-steroide aromatasehæmmere (hæmmer af østrogensyntese). Det er kendt, at mange steroidlægemidler aromatiserer til østrogener, derfor er der risiko for, at mænd, der tager steroider, udvikler hormoner, der virker på kvindelig vis, hvilket forårsager gynækomasti, væskeophobning og fedtaflejring. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at bruge et antiøstrogen, der forhindrer og blokerer udviklingen af ​​sådanne konsekvenser. Gennem selektiv aromatasehæmning er Letrozol i stand til at blokere østrogenbiosyntesen i perifert væv og tumorvæv. Lægemidlet hæmmer aromatase ved samtidig binding til cytochrom P450 jern med reduceret østrogensyntese i væv.

Lægemidlets effektivitet: Fordele ved at købe Letrozol til din cyklus
Bodybuildere og atleter, der tager anabolske steroider, vil generelt foretrække brugen af ​​Letrozol på grund af lægemidlets exceptionelle egenskaber:

Letrozol har evnen til at eliminere stigende østrogenniveauer ved den grundlæggende årsag (aromatiseringsprocessen).
Det er en hæmmer af høj selektivitet (overlegen end Fadrozol, Anastrozol osv.) sammenlignet med aromatase.
Letrozol absorberes hurtigt og næsten fuldstændigt fra mave-tarmkanalen, dets biotilgængelighed er 99,9%.
Det distribueres hurtigt og bredt i væv.
Lægemidlet forårsager ikke forstyrrelse af steroidogenese i binyrerne og androstenedionniveau i plasma.
Letrozol kan administreres uafhængigt af måltider.
Letrozols farmakokinetik er uafhængig af alder.
Brugen af ​​Letrozol
Standarddosis for Letrozol tabletter er 1,25-2,5 mg dagligt. Selv en dosis så lille som denne er effektiv nok til at reducere de cirkulerende østrogenniveauer med omkring 98%. Doseringen kan justeres, så den passer til hver brugers tolerance, hver enkelt skal langsomt justere deres dosis afhængigt af, hvordan de har det, og hvordan deres krop reagerer på lægemidlet. Selv 1,25 mg dagligt er en alt for høj dosis for nogle anabolske steroidbrugere, så i dette tilfælde, i betragtning af halveringstiden for Letrozol er 2-4 dage, kan brugshyppigheden reduceres fra hver dag til hver 2.-3. havde brug for.