Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anavar til salg : Køb høj kvalitet Oxandrolone i Danmark online
Anavar (eller Oxandrolone) er en af ​​de mest populære skærende steroider, der nogensinde er produceret i Danmark. Udviklet af Searle Laboratories i 1964 er det kendt som Oxandrin, Var, Oxanoger eller Oxanabol).

Den største fordel ved anavar til salg er det høje anabolske indeks sammen med ekstremt lav androgen aktivitet.

Anavar profil:
Anabolsk effekt – 400% over testosteron (4 gange højere)
Androgen effekt – 25% fra testosteron (4 gange lavere)
Esterogen effekt – INGEN!
Forbrug – piller
Halveringstid – 8-12 timer
Detektionstid – 60 dage
At købe Anavar online giver dig:
Skærende effekt
Musklerne bliver hårdere
Fedt forbrænding
Forøgelse af væksthormonniveauer
Mere kraft
Anavar bruges ikke, hvis du målretter bulking. Anavar cyklus anbefales til de atleter, der allerede har nok muskelmasse og moderat fedt kropsniveau for at få et magert udseende og sænke fedtniveauet under hud.

Hvor man kan købe anavar er også en af ​​de populære steroider blandt kvindelige atleter på grund af dens lave negative bivirkninger.

Her er hvordan vores kunder vurderer, at vi tilbyder Oxandrolone til salg online

Kan lide Kan ikke lide
Effekter 88% 12%
Kvalitet af muskelmasse 85% 15%
Roll back effekt 86% 14%
Bivirkninger 87% 13%
Tilgængelighed 69 % 31 %
Pris 77% 33%
Bivirkningsfrekvens 85 % 15 %
Samlet bedømmelse 89% 11%
Vi tilbyder 5 forskellige Oxandrolone til salg. Vi sælger de mest populære Oxandrolone 10mg og 50mg doseringer piller med sikker kreditkortbetaling og hurtig og sikker levering til Danmark og hele verden.

Anavar doseringsanbefalinger
For det meste bruges det af atleter til at reducere procentdelen af ​​subkutant fedt og dermed aflaste kroppen.
Hvordan man tager kvinder – det mest almindelige spørgsmål. Den relative sikkerhed af medicinen giver dig mulighed for at indtage 10-20 mg portioner om dagen med en lav sandsynlighed for skadelige eller toksiske virkninger, der er ubetinget til stede i stærkere anabolske steroider. Cyklusen for mandlige begyndere er opdelt i trin: Doserne af oxandrolone til salg øges gradvist fra 20 mg i den første uge til 40 mg i den anden til maksimalt 80 mg på 8 uger (men nogle kan finde det bedre at købe Anavar 50 mg dosis). PCT på grund af en svag effekt på kroppen er ikke påkrævet.

Trænere rådes til at begynde optagelsescyklussen i de sidste faser af forberedelsen til konkurrencen, da de vil være usynlige for fritidscentret om mindre end en måned. Du kan også drikke det i en pause under hård træning eller til en restitutionsfase. Det er ikke dårligt at begynde at tage anabolske steroider fra bunden og som et lægemiddel, der fremkalder produktionen af ​​frit testosteron.